Storitve

NAŠE STORITVE

Vse kar potrebujete za delovanje vašega podjetja

Z ustrezno pripravo, prijaznim pristopom ter usposobljenimi svetovalci, vam pomagamo na višji level in znižamo tveganja. Svoje poslovanje razvijamo na način, da smo zadovoljni z izboljšavami, nenehno željo po prenovi in ​​vedno znova iščemo nove perspektive in drzne pobude.

Poslovno svetovanje

S strogim ocenjevanjem, jasno sistematiko in nazornim upravljanjem izvajanja imamo močne izkušnje pri zagotavljanju potrebne prilagoditve podjetja.

Del našega ciljno usmerjenega pristopa pomeni, da razvijamo celostne koncepte prestrukturiranja, na primer za zagotovitev financiranja.

V bolj kritičnih primerih, torej zastopanje delničarjev ali finančnih institucij, lahko tudi formalno postanemo člani uprav in vodimo podjetja v kriznih razmerah ter jih vodimo skozi proces prestrukturiranja in financiranja.

 • Strategija in struktura
 • Financiranje in iskanje vlagateljev
 • Operativne optimizacije

Prestrukturiranje na splošno zahteva celostno razumevanje podjetja. To vključuje celotno začetno stanje, ki temelji na številkah, ki se odraža v bilanci stanja, dobičku in dobičku ter denarnem toku, strategiji in trgu, operativnih procesih in strukturnih značilnostih.

Najsodobnejše metode in najboljše prakse

Naše pomembno strokovno znanje pri uspešnem prestrukturiranju nas pripelje do jasnega zaključka, da je trajnostno prestrukturiranje mogoče doseči le na podlagi tržno usmerjenega portfelja produktov načrtovanja in optimizacije tržnega položaja. Velik pomen pripisujemo pogosto neizogibni prilagoditvi zmogljivosti, ki je usklajena s to tržno realnostjo, ki mora biti pregledna in razumljiva za vse udeležence.

Zagotavljamo ustrezno tržno inteligenco, učinkovita svetovalna orodja, jasne strateške načrte ter integracijo organizacije preko strukturiranega procesa uvajanja.

Naše poslanstvo je zgraditi močne organizacije za naše stranke, katerim je pomembna odgovornost za dobiček, obvladovanje procesov in učinkovite komunikacijske strukture. Pri tem se dosledno usklajujemo s strateškimi cilji in skupaj razvijamo načrt trajnostne strukture – vedno na podlagi najsodobnejših metod in najboljših praks. Strategije in organizacijske strukture je treba oblikovati fleksibilno in jih redno pregledovati v postopku povratnih informacij glede ustreznosti.

Oblikovanje sposobnega, fleksibilnega in trajnostnega financiranja podjetij je osnovna sestavina celostnega razvoja poslovanja. Potreba po svežem denarju, zlasti v primerih prestrukturiranja je večinoma predpogoj in zahteva soglasje vseh zainteresiranih strani.

Glede na naše intenzivne industrijske izkušnje in stike se pogosto ukvarjamo z iskanjem investitorjev ali financerjev. Te vodimo doma in v tujini, ter zagotavljamo strokoven postopek v celotnem procesu.

V okviru operativnih izboljšav se osredotočamo na celotno procesno verigo, vključno z raziskavami in razvojem, proizvodnjo, logistiko, prodajo, marketingom, ter administrativnimi funkcijami. Za programe operativne optimizacije je značilno stalno, ustvarjalno sodelovanje s skupinami strank, ki temelji na našem jasno strukturiranem, sistematičnem in časovno omejenem postopku. Ključne »sestavine« so brezkompromisne primerjalne analize in široke operativne izkušnje naše svetovalne ekipe.

Pri vseh naših projektih optimizacije delovanja se osredotočamo na merljiva dejanja in zagotavljamo, da se uresničijo do njihovega celotnega potenciala izboljšav. Na zahtevo si kot podjetniki delimo tako tveganja, kot tudi koristi s spremenljivo strukturo provizij.

Montažne storitve

V našem podjetju zraven vseh montažnih del opravljamo tudi vzdrževalna dela in storitve na različnih sistemih (se prilagajamo stranki glede na njihove želje, spreminjanje ali prilagajanje obstoječih sistemov).

 • Aavtomobilska industrija
 • Letališka logistika
 • Električna napeljava
 • Transport in drugo

V avtomobilski industriji delamo v naslednjem obsegu :

- Verižni transporterji,

- dvigala, gramofoni, delovne postaje,

- robotske postaje,

- vsa električarska dela (vlečenje kablov, montaža kabelskih nosilcev, povezovanje, montaža panelov, povezovanje omar in električnih komponent),

- kontrolno preverjanje funkcionalnosti sistema V/I preverjanje,

- električne meritve sistema,

- EHB in montaža žerjava.

V logistiki letališkem transpornem sistemu delujemo na :

- Mehanska montaža transportnih sistemov, trakov in drugih mehanskih delov,

- električna montaža omar, polic, senzorjev in drugih električnih komponent.

Nudimo vam strokovno svetovanje in izvedbo na področju elektro - inštalacij.

Na tem področju vam nudimo :

- Montažo tračnih, verižnih, valjčnih transporterjev, dvigal, obračalnih in dvižnih miz, požarnih vrat, ograj, manjših medetaž in dvigal med nivoji.

- Na električnem delu povežemo vse električne komponente, informacijske linije BUS profi bus in net bus, Ethernet tudi montažo vseh kabelskih nosilcev in kabelske vleke.

- Izdelujemo tudi napajalne vode od transformatorja do žerjavov, ter večjo opremo in napajalne omare.

- Montaža regalov.

- Proizvodne zmogljivosti za petrokemijo.

- Tablični in kartonski transporterji.

Prevajanje

Kakovost vašega besedila v drugem jeziku pogosto odloča o morebitnih novih strankah in projektih. Kvaliteten prevod je ključnega pomena za vsako takšno podjetje, ki se želi uveljaviti tudi širše na tržišča oz., na tuje trge.

 • Pravni prevodi
 • Farmacevtski prevodi
 • Ostali prevodi

Cilj vseh zaposlenih je zagotoviti najvišjo raven kakovosti v skladu s svojimi veščinami glede na dodeljene naloge. Prevajanje pravne dokumentacije je zahtevna dejavnost, ki od pozameznega prevajalca zahteva specifično znanje prevne terminologije. Na področju prava prevajamo razne pogodbe, pooblastila, uradne listine, sodne akte in drugo.

Naši strokovnjaki z odličnim poznavanjem strokovne terminologije se osredotočajo tudi na bolj zahtevne farmacevtke dokumentacije. V skladu s predpisi veljavne zakonodaje Republike Slovenije, mora biti naše delo natančno in brezhibno.

Ponujamo vam kakovostne in zanesljive prevajalske storitve še na tehničnem in literarnem področju, ter notarske overitve dokumentov, legalizacija dokumentov, overitev kopij in druge različne prevajalske storitve na željo stranke.

 

  KONTAKTIRAJTE NAS

  Pričakujemo
  vaša vprašanja

  Na vsa vasa sporočila bomo odgovorili z veliko odgovornosti in strokovnosti. Z našo ekipo se bomo osredotočili na kreativnost storitev in vam pomagali pri povečanju uspešnosti podjetja.